Skövde-helg...

Snacka om att jag vart totalt död idag. Höll på att somna ett antal gånger under föreläsningen. Blev inte mycket antecknat idag i alla fall.. *hehehe* Men det är ju så ibland...

Var nere i Skövde i helgen. Han otroligt nog med en hel del för en gångs skull. Förmodligen är det väl delvis därför jag är så fruktansvärt trött också. Hälsade på hos mamma på lördagen och sedan bar det iväg för att hämta upp folket. Blev avsläppta i stan och sedan såg vi inte Johan på några timmar. Det var mycket intressant måste jag säga.. speciellt delen som handlade om mig.. ;)
Efteråt bar det i alla fall iväg till skafferiet där vi hade en mycket trevlig kväll. Men jag hade laddat allt för dåligt med mat, för att dra i mig en massa vin... så jag blev ju aprak där framåt halv två... då var det lika bra att gå därifrån. :)

Söndagen blev lite mer intensiv... Bakis som jag var dessutom, var det inte särskillt kul att vara social med folk, men jag hoppas de har överseende. :) Först blev det i alla fall att åka upp till syrran en sväng... Hon har fått det riktigt snyggt hemma nu ju. Sedan träffa Per och käka lite... för att sedan fortsätta hem till Malin och ta en kik på dotern... sååå söt.. och sååå liten. :)

Sedan var det dags att lämna av lite saker hos olika folk, och sedan kunde vi åka hem igen. Mötte ett ordentligt snöoväder, men allt gick bra i alla fall, som tur är. :) När vi väl kom hem vart det pizza och bara slappa framför tv-n... Rätt gött det med faktiskt.

I'm so happy!

Wooooow.... sitter här lite smått berusad... dels av glädje, dels av vinet. Hmm... känns som att jag suttit och druckit vin några måndagar för mycket nu... ;) Inte i rad dock som tur är.
Kände att jag har så himla mycket att fira idag, så jag kunde helt enkelt inte låta bli. Blev fin mat, lite gottis och dessutom en flaska vin. Jisses... :)
Snacka om att jag var nervös när jag öppnade kuvertet... pratade med en klasskamrat i telen samtidigt och till och med hon hörde trumvirmlarna i mitt huvud.. ;) Det blev lite jubel när jag väl såg att jag beviljats ett stipendium. Men det känns skönt... helt plötsligt känns det inte helt omöjligt att skrapa ihop pengarna längre. Räknade lite på det hela och jag kommer att ha mer än hälften innan jag åker. Så det känns tryggt. Resan känns inte längre som något ouppnårlig och långt borta... utan det känns faktiskt som att jag har en fot på flyget redan. ;)

Började tänka på en snapsvisa mitt i alltihop... nej Manne, inte Helan går.. :P utan vi äro små humlor.. *hehee* Sitter här och småfnissar i min ensamhet.

Skulle skrivit på min tenta idag var det tänkt, men det blev inte så mycket med det... När jag hade pratat med min klasskamrat hade jag så mycket adrenalin i kroppen så jag fick ingen ro att sitta och skriva... Men jag har vart riktigt ambitiös den här gången, så det jag har kvar kanske jag fixar klart i morgon. Det ger sig nog den här gången också.  :) måste förresten in på stan någon dag i veckan... kopiera betyg och fixa perosnbevis, så jag kan skicka iväg ytterligare en stipendieansökan. Men fan vad de ska ha mycket bilagor med... *jisses* Nåja... vi får väl se hur det går.. :)

Hmm... kanske inte kommer ha några problem med att somna i natt?! hoppas inte i alla fall. Det ger sig nog. :)

Grattis och goodbye...

Först och främst.. vi börjar med det roliga.
Grattis Manne-gumman! Fan va skôj för dig!!, för att använda riktig skaraborgska! You go girl!! Du har verkligen förtjänat ditt vin ikväll.. *hehe* synd att jag inte kan göra dig sällskap bara. ;) Men det tar vi som sagt nästa vecka. :D

Sen då...
ja... så såldes Bettina tillslut. Var ute till Bilia och löste lånet och sedan räckte jag över nycklarna till köparen. Runt 17-tiden försvann de härifrån. Ser ju ganska tomt ut här utanför fönstret nu faktiskt måste jag säga. Menmen... så kan det vara... får väl passa på att köra runt i saaben lite som tröst i helgen eller nåt.. *hehe*

Jag kanske skulle sätta igång och vara aktiv här hemma nu... rensa lite, så att jag kan slänga allt skräp någon gång. Fast å andra sidan behöver jag ju börja på min tenta också... Hmm... dilema. Nåja... det ger sig... jag är dessutom fruktansvärt sugen på en saftig köttbit... *dregglar* Men jag vet inte hur jag ska göra... äta.. eller inte... det är dagens i-landsproblem....

She's alive!!!

mitt dampbarn Mitt lilla damp-barn fick liv idag igen. Hon spann fortfarande som en katt när hon väl startade. Hon var lite grinig till att börja med och batteriet laddade inte något under tiden hon var igång heller. Men det verkade som snubben, som förövrigt var jättetrevlig, såg Bettinas charm, trots att hon är ett dampbarn. Han skulle höra av sig i morgon och tala om ifall vi kunde få någon tid på Bilia och göra upp affären. Visserligen blir det försäljning till på gränsen till underpris, men eftersom att det förmodligen är en hel del att fixa på den, samt att jag vill bli av med henne, så får det väl bli så. Pengar till resen av året får fixa sig på något annat sätt. Jag kommer ju ändå ha pengar kvar till... tja.. resan. *s* Men det löser sig väl. Hoppas jag.. får väl göra någon dragspelande tiggare sällskap och sjunga nån sång om inte annat... ;) Nä.. det ger sig nog.

Det ska bli skönt att bli av med bilen, men samtidigt kommer jag verkligen att sakna henne, trots att jag inte kört henne på mer än ett år. Det var ju ändå trots allt MIN första egna bil.  Bettan stod ju faktiskt på mamma. ;) Vi har haft många äventyr tillsammans.. *fnissa lite smått* och vi har dessutom rest en hel del tillsammans. Hon förde mig ju till den här staden om inte annat. Men nu kommer hon inte föra mig någon annan stans. Hoppas hon är lika "snäll" mot sin nya ägare som hon vart mot mig. :)

Nåja... det om det. Jag hade förövrigt redovisning idag. Det gick helt okej vad det kändes som faktiskt.. för en gångs skull.. *hehe* Så nu är det dags att sätta sig med tentan som ska vara inne nästa vecka. :) Men det löser sig det med. Nu ska jag nog ta och äta lite.. blev ju hungrig av att stå ute i snön i 1½ timme.. *s* Börjar tina upp om fossingarna igen också, så jag kanske kan vicka på tårna igen, om jag nu skulle vilja göra det vill säga.. :P

Yes!!

Snacka om gött. Klarade min komplettering till tentan, och är därmed ett steg närmare drömmen. Det som står i vägen för mig som det ser ut nu, är pengar... måste få tummen ur och söka de där stipendierna någon dag nu känns det som. Åååh... jag hoppas verkligen att det blir så... ser fram emot det som sjutton i alla fall, så jag skulle bli grymt besviken om jag av någon anledning inte kommer dit.

Jag Johan ett förslag angående det hela... ska bli intressant att se/höra resultatet av det hela så småningom.. :) Lite spännande är det i alla fall.. :) Måste väl tillägga att jag inte blir totalt hjärtekrossad om det inte skulle bli så, men det vore ju faktiskt lite roligt. :)

just det ja... jag kände "den där doften" idag igen.. på ett högst oväntat ställe... nämligen hemma hos Johan. Fick gå över dit och fixa lite saker, och precis när jag kom in genom dörren till hans lägenhet. Jag undrar vem den tillhör alltså, eftersom att jag bara känner den en kort stund varje gång. Nu kan det ju naturligtvis vara så att min näsa var totalförlamad av kylan ute, men samtidigt känns det lite långsökt med den förklaringen. Nåja... jag kanske får veta någon gång. :)

Nu ska jag i alla fall glädja mig åt mitt långa kliv framåt och kanske ta och lägga mig eller nåt. Börjar bli lite småtrött faktiskt. :)

uppdatering

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen... Har haft en vecka full av sysselsättning... Jag får väl skylla på det eller nåt.. ;)
Var i Skövde i helgen. Mamma fyllde år och skulle ha öppet hus. Så allt började på fredagen med att vi hjälpte till och fixade i ordning maten och så. Bärjade ju ätandet redan då kan man säga.. *hehe* På lördagen var vi sena som vanligt... men vadå stressa.. det är ju onödigt.. :) Mamma blev riktigt glad för sin present. Har inte sett henne så rörd många gånger... Men det var riktigt roligt att hon tyckte om det hon fick/ska få. :) Kom en del folk till henne faktiskt.. Märks att jag inte träffat morsans bekanta på en bra tid... vissa av dem började bli riktigt gamla... men det klart.. tiden går ju.  Det var riktigt trevligt i alla fall... men det var kanske lite väääääl mycket ätande. Var rätt skönt att faktiskt gå den biten till hotellet på kvällen. Eller gå och gå... vicka fram eftersom att magen var ivägen för benen.. ;) *hehe* nejdå.. riktigt så farligt var det inte. Men när vi väl kom till hotellet la vi oss på sängen och kom inte därifrån. *hehe* Beställde in film på rummet och roade oss med att kolla på "bilar" Den är ju så söt den filmen.. speciellt den italienska gaffeltrucken som ska byta däck.. *hihihi*

Sen är det ju lite lustigt... Johan träffade på en gammal klasskamrat på hotellet... han och hans fru hade tagit en helg att vara ifrån barnen och bara rå om sig själva. Och så åker de till Skövde?! visserligen är det ju ganska bra avstånd från Eskilstuna, och frinätterna är billiga. Men det är ju skumt alltså... att han träffade på dem i Skövde av alla ställen. Börjar nästan känna mig med Johan, som jag gör med mamma. Man kan inte ta med dem någonstans, utan att de känner folk. Morsan skulle säkert känna en massa folk här uppe också om hon kom hit.. *hehe*

Nåja.. det om det..
Har haft en ganska uppbokad vecka i skolan... I tre dar har vi suttit där från nio till tre... i små jäkla utrymmen dessutom där det inte finns en gnutta med luft... och då sitta och trängas sex stycken är inte det mest roliga man kan göra. Men det gick rätt bra. I går förvånade jag mig själv dessutom. Satt kvar i biblioteket till klockan sex eller vad hon nu var, och letade stipendier. Snacka om arbetsam sysselsättning... men behöver man pengar har man ju inte så mycket val. Hittade några jag ska söka i alla fall, och sen får vi väl se. undrar förresten när jag får reda på om jag fått stipendiet från skolan... *fundera* nåja.. det ger sig nog det med. :)

Nu ska jag fortsätta att göra något helt icke ambitiöst... den ambitiösa biten får fortsätta i morgon. :)