tvättdag...

En dags ledighet... jobbade lördag och söndag. I morgon blir det att cykla till jobbet... har ingen aning om vart jag ska vara bara, men det får jag reda på när jag kommer dit.. hoppas jag.. :) två långa dagar och två korta dagar den här veckan. Kan vara rätt skönt. Finns ju en del att göra här hemma. Det är inte klokt vad tiden går alltså. Ska städa här idag.. tvätta och lite sånt. Det behövs visst.. trots att jag inte gör så mycket annat än jobbar om dagarna. Ganska skönt att inte ha 700 maskiner att tvätta för en gångs skull, utan det kanske blir en 3 - 4 stycken.. :) Inte dåligt det. Tänkte jag skulle packa ner mitt vitrinskåp idag också.. lär ju inte dricka överhängande mycket alkohol nu ändå, så jag kan lika gärna packa ner alla glas.

Måste snart fixa i ordning lite mat och sånt också.. Idag till lunch var det någon gryta med rotsaker och kräftor. Lät ganska gott, så vi får väl se sen. :) Det ger sig.

Nu är jag ensam igen... Johan åkte ner mot skåneland för några timmar sedan. Nästa vecka blir det andra änden av Sverige. *s* Kanske skulle se om jag kan ha bilen här hemma då, så jag kan åka lite om jag skulle känna för det. Men det beror väl på hur jag jobbar antar jag. Är ju inte så bra om jag jobbar till 20 på fredagen. Men det ger sig nog det också.

Nu ska jag i alla fall leta reda på all smutstvätt, så det blir rent under eftermiddagen. :)

Mätt som ett svin...

Shit... vad jag är mätt.. fortfarande. Var typ 1½ timme sedan jag åt, men är fortfarande mätt som ett svin. Visserligen är portionerna ganska stora.. så det kan ju vara en förklaring faktiskt.. :) Menmen.. hittills går det bra i alla fall.. *hehe*
Stod en stund på elipsen förut också... otroligt skönt att träna loss lite. Fan.. måste de göra reklam för ballerina på tv-n eller? Jag blir ju sugen på sånna där ju. Tur  man inte har något sånt hemma då.. *hehe*

I morgon måste jag ta mig in till den blivande lägenheten och hämta min cykel. Den är nog ett måste till jobbet på torsdag. *hehe* Förhoppningsvis blir det lite mer att göra då än vad det var i söndags.. jag menar.. hinner man läsa tre fjärdedelar av en bok på 554 sidor, så är det inte allt för mycket att göra alltså. Dessvärre ska jag vara på en annan paviljong nu i veckan.. måste jag ju lära mig nya namn och ansikten igen. Menmen... det ska väl gå det med hoppas jag.

Kanske skulle ta och gå förbi skolan i morgon... har ett par saker att ta upp med någon som vet något.. vem det nu kan vara... Menmen... det ger sig säkert. :)

Fan... det märks att jag inte "haft något att göra" idag... har vart sugen på onyttigheter hela dagen.. kanske borde köpa något för sakens skull... men jag får se. Orkar inte göra det ikväll i vart fall... 
Nåja.. snart är det House.. =) 

Long time ago...

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen. Får väl skylla på att det var mycket i skolan det sista. Skolan är i alla fall slut för den här terminen. Väntar dock på 10 poäng.. 5 av dem är redan klara, men läraren har inte fört in dem.. *morr* och de andra 5 är för tentan som lämnades in i förra veckan. Hoppas verkligen jag och Åsa klarar den. Orkar inte komplettera... har annat att tänka på just nu.

Började jobbet i tisdags. Kul att äntligen vara igång... lite trist dock är ju att jag jobbar varje helg juni ut... visserligen "bara" tre helger, men ändå.. det är ju den tiden jag och Johan har tillsammans. Menmen... Får väl se det som en liten uppvärmning inför Japan senare i höst. Var ju lite kul att det blev ett skarpt larm första dagen jag sätter min fot innanför murarna. Det händer ju inte allt för ofta, utan mestadels är det falsklarm. Det var dessutom på den paviljong jag var på, så jag behövde inte springa allt för långt. *hehehe* Nu har jag dock vart ledig i tre dagar, och åter till jobbet i morgon. Det blir samma paviljong då, så vi får väl se om det blir ännu ett skarplarm.

Har haft en massa problem med min allergi dessutom. Jättejobbigt... Måste väl ta och knalla in till apoteket, så jag får lite ögondroppar och sånt där nödvändigt ont. Sen får vi väl se vad läkaren säger lite längre fram här. Kan ju hoppas att jag får lite starkare saker än receptfria utskrivna, så jag har en rimlig chans mot hundar och gräs i sommar.

Måste börja röja riktigt ordentligt här också.  Det är ju inte allt för långt kvar till flytten, och det är mycket som ska bort. Men det ger sig nog... hoppas jag.

Annars då? jo.. jag är inne i en period med massa destruktiva tankar och tvivel, så vissa dagar mår jag riktigt dåligt och bara vill grina. Jag håller på att jobba på en del av orsaken och kan bara hoppas att resten bearbetas bort samtidigt som det andra. Om inte, får jag väl göra något åt det då. Jag vet också med mig att jag sluter det inom mig, så det är ingen idé att försöka fråga ut mig om det, för jag kommer ändå bara uppge det största skälet till att jag mår dåligt. Men som sagt, jag håller på att jobba med det, och jag hoppas verkligen att jag lyckas den här gången... av många orsaker naturligtvis.
I en kurs nu på våren gick vi igenom olika samtalsmodeller... eller nåt i den stilen. Kontentan av det hela var i alla fall att det finns runt 7 nivåer på den här samtalsmodellen, och att det ökar i djup allt eftersom. Man börjar på en ytlig nivå och fortsätter till transcendens, vilket man visserligen gör för sig själv, men ändå. Jag konstaterade redan då att jag oftast inte kommer längre än steg två eller tre, vilket är kafferepspratet. Jag öppnar inte gärna upp mig. Igår kunde jag sätta fingret på varför det är så. Jag tycker att jag som person och mitt liv är och har varit så ointressant, att jag inte vill tråka ut andra genom att berätta om det. Det kanske inte är så egentligen, men det är min uppfattning. Tror jag måste arbeta på att förändra den inställningen också verkar det som...

Nähä... om jag skulle ställa mig och diska upp. Känns som att jag dragit ner mycket mer disk den här veckan än andra veckor... kan ju bero på att Johan vart hemma... Men ändå... lite väl mycket... men å andra sidan har jag ju engagerat mig i matlagningen den här veckan...