så kan det va

Planeringen har gått i raketfart, och det hela börjar bli ganska påtagligt nu. De sista momenten är utförda, nämligen säga upp lägenheten och bredband-telefonin. Lägenhetsuppsägningen gick utan problem, men jag blir bara mer och mer missnöjd med bredbandsbolaget för var gång man måste komma i kontakt med dem. Skyller på telenor, för innan sammanslagningen var det faktiskt riktigt bra support på bredbandsbolaget. Nu gick det inte att flytta över telefonen enbart, som de tidigare sagt inte vara några som helst problem. Jag blir så irriterad alltså. Inkompetent personal som sjutton... Nåja.. nog energi spilld på det samtalet. Kan jag ju passa på att spilla lite energi på banken också. Man tycker ju att banken borde komma åt "min" information, var man än är i sverige, eftersom att det ändå är "samma" bank. Men icke då!! Så jag får väl göra mina bankärenden när jag är i Skövde nästa gång.. Får ju hoppas att Johan inte behöver jobba på fredag då, så vi kan åka tidigt.

Nu till mer roliga nyheter. Johan och jag var på Ikea i lördags och strosade runt. Först var vi ju dock uppe i Stockholm och skulle kolla på den där vrålsnygga soffan jag hittat på nätet. Vi hittade affären och fick till min fasa reda på att just DEN soffan såldes sista exet av tidigare i veckan, och att modellen dessutom utgått. Eftersom vi inte hade något planerat åkte vi in på Ikea på vägen hem och kikade lite. Det ser ut som att vi kommer att få ett helt nytt och gemensamt hem, vilket känns otroligt bra. Ut med det gamla och in med det nya. :) Det blir nog jättebra när allt väl är klart. :)

Hade Manne på besök här i förra veckan. Var mycket trevligt att inte vara ensam om dagarna. :) Rusade i vårruset gjorde vi också. Fick se lite mer av västerås. Inte helt tokigt det. :) Vi hann ju inte allt vi planerat, men det är ju lugnt.. vi ska ju ändå ner till Skövde till helgen. :) Har blivit lovade grillat av mamma, och det tackar man ju inte nej till direkt. :)
Sen är det bara en vecka kvar i skolan för den här terminen. Jisses vad tiden springer iväg alltså. fattar inte riktigt. Allt går så fruktansvärt fort. Det är "bara" drygt 20 veckor kvar till jag och Pethra drar iväg... tänka sig.. 11 veckor på andra sidan jorden. Hur fränt är inte det? Nåja... Det blir nog väl det med...

nu är det klart...

Klockan är snart 8.40 och jag har redan avverkad några timmar på det här dygnet. Sov väl kanske 3 timmar och vaknade till liv vid fem igen och upptäckte att jag ställt om larmet fel... hade ställt det på 4.00... i morgon, men det har jag ju ingen större nytta av då ju. Kände mig faktiskt lite stressad när jag insåg att jag hade en halv uppgift kvar på tentan. Det blev nog inte sådär jättebra egentligen, men vi får väl se. Det är ju några dagar kvar innan man får tillbaka dem igen, för jag blev ju "klar" och var inne på skolan och lämnade in den. Så länge jag inte drömmer att jag får ett vg, ska jag väl vara nöjd i alla fall. Det har visat sig att varje gång jag drömmer om att jag får vg, får jag i stället u och måste skriva om. Menmen.. det ger sig nog det med.

Fattar inte att två veckor bara kan springa iväg som en getingstucken häst som man inte ser mer än röken av. Ska bli spännande att se den 25:e vad man fick i lön för två veckors utbildning. Så nu är man statligt anstäld också. Eller ja.. anställningen har ju ett litet uppehåll nu, iom att jag fortfarande pluggar. Hade kunnat gå in på tim-tid om jag velat, men kände att jag hellre vill fokusera på skolan så jag uppnår höstens stora mål. Är ju tur att man inte är politiskt aktiv, för på första maj, då det är arbetarnas lediga dag, var jag i långtjänst.. 8.00 - 20.00. Var skapligt mör efter den dagen, då jag satt på ändan i typ 11½ timme. Men det var tydligen vanligt vid helgtjänstgöring på de paviljonger vi var på då. Min kollega som jag jobbade med var skapligt trött... hon låg och sov i ett par timmar. Det hände ju ändå inte allt för mycket, så det gäller att passa på. ;)
Men fasiken vad interner är kreativa. Såg en massa exempel på gömställen, och det var vissa saker man absolut inte kunde tänka sig. Skulle vara kul att åka ner till Norrköping och gå på kriminalvårdens museum och se på olika grejor olika intagna har gjort, som beslagtagits. :)

Annars har helgen vart lugn.. var uppe i stockholm och globen i lördags och kollade på handboll. Det var jäkla tryck i bollen alltså. Under dammatchen hörde man Skövdes supportrar lång väg, men de hade inte mycket att säga till om under herrmatchen, då skövde mötte Hammarby. En hel kortsida var helt grönvit, och jag menar Bajen... de har en etablerad klack från fotbollen. Så jag misstänker att det var den som var i globen och gormade. Var rätt mäktigt faktistk, dels att höra en så stor klack live och dels att se ett näst intill fullsatt globen... på handboll. Det är inte dåligt det. Att Skövde sedan fick pisk i båda matcherna var ju mindre kul kanske... men pallar man inte trycket, så gör man inte.
Blir att åka upp till huvudstaden på onsdag igen och hälsa på syster min som är där i ett par veckor på kurs. Ska bli trevligt att strosa runt med henne där uppe. :)

Nähä.. om jag kanske skulle ta och sova en timme eller två och sätta igång och städa här sedan. Det är visst dags för det nu.. på riktigt. :)