Tillägnad någon speciell.

wowlove
Kände att jag bara var tvungen att dela med mig av ett par av de bästa bilderna det här året. Till den första finns det bara en sak att säga egentligen... Wow!! Jag menar.. män ser oftast bra ut i kostym, men det är något speciellt när det är ens egen man. Det är en av alla de saker som får mitt hjärta att klappa snabbare. Dessvärre är jag inte allt för bortskämd med just den typen av utstyrsel på honom, men jag tar verkligen tillvara på de tillfällen som ges. Kan nog tänka mig att jag stirrar en hel del, men jag kan inte göra så mycket annat när jag älskar det jag ser. :) Han blir generad när jag påpekar det, men jag vet samtidigt att han blir glad över att höra det. :)

Kort två.. taget på min födelsedag. Kanske inte det lättaste att gå från grinig och irriterad (på datorn dådå) till att se glad ut när jag kommer med kameran och ska ta kort. *hehe* Men jag tycker han lyckades ganska bra ändå. :)

Det är ju snart alla hjärtansdag igen. Visserligen är det på en onsdag (har jag för mig) men jag kanske skulle överraska på något sätt?! Men vi får se... skulle jag göra något skulle jag nog inte skriva om det här ändå. :P

Nu är det i alla fall dags för ugly Betty, och sedan funderar jag skarpt på att gå och lägga mig. Jättetrött verkligen. Men en sak innan dess bara... Love you darling!

Den ultimata "otursdagen" ?!

Det sades för något/några år sedan att det var nån matematiker eller nåt i den stilen, som hade räknat fram vilken dag som var den absoluta otursdagen. Ska man tro på det resultatet infaller den dagen idag. Anledningen var ekonomisk... efter jul har folk inte så mycket pengar kvar, och som idag då, skulle alla pengar vart slut sedan några dagar tillbaka. Det utlöser deprissioner hos folk tydligen, och då är idag den värsta dagen. Nåja.. det om det. :)

Var i skolan förvånande tidigt idag. Kvart över åtta hade jag redan hämtat ut nya kortmärket och inhandlat en frukost plus att jag hade dragit upp datorn för att surfa lite. Började ju inte förrän kvart över nio sen... :) Åkte från Örebro tidigt i morse. Vet inte när jag var uppe klockan sex innan idag... men det var ett bra tag sedan i vilket fall. Var lite jobbigt att sitta och läsa på tåget tillslut... och jag känner av det i huvudet nu också för den delen. Ska bli skönt att sova sen i vilket fall. Örebro ja... Kom dit i måndags kväll och kom till hotellet ungefär samtidigt som Johan och hans arbetskamrat. Fick då veta att arbetskamratens chef skulle komma dit och fira honom eftersom han fyllt jämna i helgen. Så vi gick ut och åt på en krog i närheten. Och fy tusan vilken underbar mat de hade. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det känner jag. Fisk- och skaldjurssoppa till förrätt... helt underbart god. Den påminde väldigt mycket om den jag har på recept någon stans här hemma. Oxfilé med nån vitlökscréme till huvudrätt, och den verkligen smälte i munnen. Var nåt rödvin till, och till och med jag och Johan tyckte det var riktigt gott. Får väl försöka fixa dit oss någon annan gång också.. då gärna i privat regi. Det kan vara liiiite påfrestande att sitta med tre män som jobbar på samma företag. Menmen.. maten var underbart god i alla fall, så jag får väl hålla det som positivt. :) Ikea-dags igår... var riktigt härligt att strosa omkring där inne helt för sig själv. Blev lite småprylar inhandlade, och sen fick Johan hämta mig där ute. *hehe*

Är ju nästan lite stolt över mig själv måste jag säga. Det känns som att jag inte lärt mig något under det 1½ året jag har pluggat, men igår bevisade jag tydligen motsatsen. Var ju lite chockad över min "framgång". Så jag kan visst mer än vad jag trodde inom ett ämne jag inte har någon erfarenhet av mer än det jag läst i skolan. :) Härligt!

Hade möte idag. Två lärare och tre elever. Alla vi fick klartecken, så nu är det verkligen bara upp till oss om det blir att åka. Snacka om att jag har en enorm morot framför mig nu. =D Nu gäller det bara att fixa pengar och sen är det fritt fram. =D Känner mig ganska omtumlad av det här måste jag säga... men på ett bra sätt naturligtvis. Trist är ju bara att jag missar 50-årsjubileet med Johan och hans "herrklubb", vår 2-årsdag, jul och nyår. Men för att se det på den positiva sidan... det är en enorm chans och en otrolig erfarenhet. =D Får väl hoppas bara att guben min inte glömmer bort mig under tiden.. :) Nåja... det är ju ett tag kvar, och den dagen, den sorgen. ;)

Om jag kanske skulle fixa nåt nu... lite mat eller så kanske.. Nja.. vi får se. :) För att sammanfatta den här dagen, så har det definitivt inte varit någon otursdag i alla fall. Dels för att jag har pengar, dels för att jag får pengar i morgon och dels för att ett par små ord kan göra så att mitt leende inte försvinner från ansiktet. =D

Rwoooohwoooo!


Snökaos

Det snöar!! Det finns nog inte många som är gladare än jag just nu. Möjligtvis ungarna som åkt pulka och stjärtlappar som galningar i den lilla backen på gården. Men det är ju helt underbart att se det där vita täcket äntligen täcka marken. Jobbigt bara att det ska blåsa så mycket också. Menmen.. sitter man inomhus har jag ju inte direkt ont av det ändå. Det bästa av allt är nog i alla fall att jag får en vit födelsedag här i morgon. Helt underbart. Blir väl dock förmodligen omkullkastad i snön när vi vart och käkat med Johans päron.. men det är ju inte första gången direkt. Säger bara nyår mellan 2005 och 2006... de kilometrarna hem till min systers lägenhet från Skövde centrum har jag inte många minnen av. Vad jag däremot har minnen av är hur jag gång på gång blev nerslängd i snön och grosad ett antal gånger också. Men det bästa utav allt var ändå när Johan berättade för mig dagen efter om ett ögonblick, då jag totalt vit av snö, strålar som en sol eller en unge på julafton, säger till honom att jag älskar honom. Jag får fortfarande ett leende på läpparna när jag tänker tillbaka på den synen. :)

Nåväl.. var ute och åt på O'learys förut. De har ju så himla god mat. Och inget undantag idag inte. :) Det är också ett sånt där ställe som bringar fram minnen. :) Men det är kul att man redan efter lite mer än ett års tid har mycket minnen och saker jag kan tänka tillbaka på. Det är helt underbart. Känns som att jag bara blir kärare för varje dag som går. Precis så det ska vara med andra ord. :)

Går allt som vi planerat nu ska vi kika på ett ställe nästa helg. Inte på långa vägar 2.7-mille villan i Kjula, men ändå ett hyfsat place... Mycket närmare centrum också dessutom. Kika kan man ju göra i alla fall... sen får vi väl se vad som händer och fötter. :) Ska försöka få upp en hylla i köket hemma någon gång i veckan... konstaterade att jag har alldeles för mycket spritflaskor för att kunna få plats med dem. :) Men det löser sig nog det också, så småningom. :)

Nähä.. om jag skulle posta inlägget och göra nåt annat här sen. Men en sak innan dess bara.. Fan vad underbart att jag får en vit födelsedag! =D Min lycka är gjord!

Ännu ett snabb-år?

De förhoppningarna jag hade om att år 2007 skulle gå lite långsammare än vad 2006 gjorde har ju gått i totalt kras redan. Jag menar.... det är den 14:e januari redan. En vecka innan "sug-å-sex"-årsdagen.. *hehe* Inte för att jag tänkte fira det på något speciellt sätt i år. Eller där ljög jag ju egentligen. Jag hade tänkt att fira... men ångrade mig för ett tag sedan eftersom att det ändå inte skulle komma någon från hemtrakterna. Lite trist naturligtvis, men jag förstår ju varför så det är inget mer med det. :) Älsklingen och jag ska ju ändå ut med några kompisar och äta lite fint och spela bowling.. förhoppningsvis. Om de frisknar till vill säga. Kan ju dock bli en rätt rolig kväll, med tanke på att ingen av oss är det minsta lilla normal. *hehehe*

Är förresten väldigt stolt över min darling. Han har gjort i ordning sitt vardagsrum nu, så det faktiskt går att vara där. Jättefint tycker jag att det är. Han är då duktig. Hoppas att lite av det engagemanget kan smitta av sig på mig också, så jag också får tummen ur härligheten och rensa upp ordentligt hemma hos mig jag med. Men vi får väl se när det blir av. :) Ska försöka med det i veckan i alla fall.

Har för den delen köpt en elips-maskin. Snacka om effektiv träning. Både jag och Johan har hittat muskler vi hade glömt av att vi hade. Men det känns bra. Får väl se om jag följer med på Johans mål... löpning har väl aldrig varit en storfavorit för min del.. men man vet ju aldrig. Under har ju skett förut sägs det. ;) Men det var ju inte roligt när de levererade saken direkt. Otrevligt bud som inte kunde bära upp kartongerna till mig. Tur att jag är någorlunda stark i alla fall.. jag menar 58 kg är inget man springer upp med för två trappor direkt. Det tog i alla fall 20 minuter att få upp den där sista kartongen till min lägenhet. Blev en hel del mellanlandningar mitt i trapporna. Som tur är så är det ju trappavsatser efter sex trappsteg eller nåt i den stilen. Men ändå. Tycker det var lite dåligt i vart fall. Men det är rätt skoj att stå och trampa på den samtidigt som man kollar på något på tv-n.

Annars har det inte hänt så mycket den senaste tiden. jag har suttit med min tenta fram till idag, så det blir att lämna in den i morgon och hoppas på ett godkännt. Men det återstår väl att se. Det ger sig det med så småningom. :)

Hmm... man kanske skulle ha lite glass?! =D

Blabla...blabla...blaaaa

Snacka om att vinet slog... Två glas vin och jag känner mig helt slut. Tål väl inte så mycket längre. Nåja.. så kan det vara emellanåt. Jag borde i alla fall få min maskin som kostade multum i nästa vecka... kan jag förena nytta med nöje.. *hehe* Inte för att det går så mycket bra på tv på morgonen, men ändå. Det ger sig det med. :) 

Hmm.... kanske skulle ta och lägga mig snart. Känner mig rätt trött faktiskt... Sitter just nu och har nån konstig film på i bakgrunden... inte för att jag ägnat den mycket uppmärksamhet eller så... men ändå. Kan ju fylla ut bloggen lite genom att tala om det. :)

I morgon är det dags att fara till Arlanda igen... hämta upp Johans far och hans sambo. Men det brukar gå rätt fort, och i morgon är det dessutom på eftermiddagen som tur är, och inte mitt i natten. Kan tänka mig att hon är rätt glad när hon kommer hem. Dels fyller hon år, och dels blev hon ju farmor under sin vistelse i Spanien. Kan ju gratulera Jocke & Lotta här... visst.. de kommer inte läsa det, men ändå. Bara för utfyllnad... ;) Men det är ju kul för dem. :)

För egen del har jag faktiskt varit riktigt ambitiös idag. Har skrivit en del på min tenta. Och den ska inte vara inne förrän den 15:e januari. Så antingen har jag tagit mig i kragen eller så har jag blivit sjuk. Tror väl dock på det sistnämnda egentligen, men det behöver jag ju inte låtsas om nu. Jag har vart duktig som börjat i alla fall.

Jösses vad jag sitter här och gäspar. Kanske borde ta och koja ändå?! Har ju inte kommit tidigt i säng de senaste två veckorna i alla fall. Och förresten.. har tydligen en dubbelgångare i Skövde igen. Fick frågan om jag vart på Coop i förra veckan. Nog för att jag var i Skövde då va, men nä... så långt bort var jag inte. :) Men så kan det vara. Nu ska jag sluta ordbajsa här och se om jag kan göra nåt vettigt. Finns ju disk som står och väntar, men det tar jag i morrn. :)

Jag är så kär

"No matter what they say now, I'm in love... " Börjar med visselsången och fortsätter sedan på mitt eget vis.. ;)
Jag är riktigt kär... I och för sig vet väl de flesta jag känner om det... men nu är det ett "nytt objekt". Johan är också kär... i precis samma som jag. Kunde ju blivit riktigt stor konkurrens annars. ;) Objektet för vår kärlek är ett hus... ligger en bit utanför Eskilstuna dock.. men det var såååå fruktansvärt snyggt. Rött hus med svarta knutar... stora öppna sällskapsytor, jättesnyggt kök med både vedspis och induktionshäll, gäststuga och friggebod, innomhuspool, jättefin trädgård... och ett torn. Hur länge har inte jag velat bo i ett hus med torn?? Så jag kunde ju inte bli annat än dökär på fläcken. Skulle dessutom vara perfekt ställe att ha en hund på, som kunde hålla mig sällskap när Johan är ute. Sen att priset inte är gjort för en studentplånbok är ju en annan sak. Drömma kan man ju göra ändå.. och det var verkligen en lya att drömma om. :)

Hade redovisning igår. Gick rätt bra eftersom att det var en liten grupp där det mest var ett diskussionsforum. Väldigt intressant att höra hur andra människor tänker i en exakt likadan situation som man själv. Det var väl särskillt påtagligt i mitt case, eftersom att det var en grupp till som hade samma case. Och vi hade tänkt helt olika på endel områden. Väldigt kul faktiskt.

Kvällen tillägnades i filmens tecken. Svensk film dessutom. *gapar av förvåning* Vi gick och tittade på Göta Kanal 2. Lite kul att man kände igen ställen de fastnade på. Det var inte så mycket folk, eftersom att vi gick på den sena föreställningen och det dessutom var mitt i veckan. Lite roligt var det dock att Johan garvade högst i hela biosalongen. Jag var väl inte långt efter i och för sig, men ändå. De andra besökarna måste haft lite lam humor. Men filmen var riktigt bra i alla fall, och det verkade dessutom som att varenda lite mer känd skådis i sverige var med och hade en biroll. *hehe*

Nähepp.. nu ska jag väl kanske göra lite nytta... eller fortsätta dagdrömma om ett rött hus med torn. ;)

Gott slut och gott nytt

Jaha ja.. då var det nytt år igen. Får se om det här året går lika fort som det förra. Förmodligen kommer det väl att göra det. Dock fattar jag inte varför jag känner mig helt mörbultad. Har ont i benen... fast det vet jag nog vad det beror på när jag tänker efter.... Började ju den nya dagen på den nya veckan i den nya månaden på det nya året med att GÅ 4 kilometer. Ingen dålig start direkt. Så benen gör ont av den promenaden... för vem ställer sig och stretchar mitt i natten när man druckit sprit och är allmänt trött? Inte jag i alla fall.

Dagen började med att vi tog det lugnt fram till halv fem ungefär. Sen fick vi lite bråttom, eftersom att Johan skulle duscha och göra sig i ordning för vår kväll. Började med en riktigt fin nyårssupé på Akropolis. Underbart god mat, en hel del skumma människor (i vanlig ordning när vi är ute någon stans), trevlig personal, och vibrerande byxfickor. Ja, det sistnämnda gällde mig i synnerhet. :) Eftersom att vi fick det absolut sista bordet de hade på restaurangen, fick vi den tidiga sittningen, och eftersom att klockan inte var mer än sju när vi gick därifrån, gick vi hem till Johan och tog det lugnt ett par timmar. Satt och kollade på eurosport och lite annorlunda sporter. Jag blev rätt sugen på att skaffa hund... eller mer sugen än jag vart innan. :)

När klockan var dags, gick vi bort till Harrys. Var inte allt för mycket folk när vi kom dit, så det var bara att knalla in. Träffade på Johans farbror där inne efter ett tag och vi tjötade med honom hela kvällen i princip. Var en trubadur där.. dock inte samma som var där i våras. Men den här var riktigt duktig han med.. och vi fick ju sjunga snapsvisor ett antal gånger.. :) Början är ju en av Cornelis visor.. den han sjöng i rännstensungar.
"raj-ra-ra-ra-ra-ra-ra-raj-raj-raj raj-ra-ra-ra-ra-ra-raj-raj-raj-raj, raj-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-raj-raj-raj-raj, raj-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-raj-raj-raj. Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner.... och dom som vi inte känner dom skiter vi i. Håhåjaja dom skiter vi i, håhåjaja dom skiter vi i. SKÅL"
Det blev några skålar som sagt. *hehe*

Nähä.. jag kanske skulle ta och fixa lite frulle här. Är jättehungrig igen. Så.. gott nytt år och Manne... lycka till i morrn.. ;)