Städhelg

Hmm... börjar bli lite hungrig känner jag. Kanske skulle ta och ställa sig och göra lite mat...


Vi håller på och städar här för fulla muggar. Mäklaren kommer i morgon, och då måste det ju se lite snyggt ut här. Och faktiskt... det börjar se riktigt bra ut här. Johan har rensat ut väldigt mycket av hans gamla... ja.. vad ska man kalla det? saker kanske? Det har blivit en jäkla skillnad måste jag säga. Riktigt fint faktiskt. Det är fortfarande en del kvar att fixa med... men det kommer man väl inte ifrån i första taget.


Vi ska ner till Skåneland nu i veckan. Kolla in lite ställen vi kan tänka oss att köpa och så. Sedan också att jag kan sitta och skriva för fullt. Det är väl behövligt. Har absolut noll skollust för tillfället, så det kan vara skönt att komma iväg ett tag. Ska väl ta tag i det där med att söka högskolekurser där nere också. Måste ju ha något att göra om jag inte får ett jobb så att säga. Men det ger sig det också...


Sen var det finalen på melodifestivalen igår också. Faktiskt ett väldigt starkt finalfält måste jag säga. Vi kan nog ha en bra chans med låten som vann, men jag måste säga att det är Fridas låt som satt sig på min hjärna. :)


Nähä.. nu ska jag fortsätta med mitt städande... fast först ska jag nog ta en härlig kopp te... Japanskt, grönt te. Mmm-mmm-mmmmmmmmm!!! Maten får nog vänta ett tag till är jag rädd.