jag fångade brudbuketten

En ledig helg... första gången på en månad som jag inte behöver gå upp mitt i natten även på helgen för att jobba. Nejnej.. inte denna helgen nej.. den här helgen är jag helt ledig och spenderar ingen som helst tid innanför murarna, utan bara i frihet utanför dem. Känner att jag har lite smått träningsvärk i mina lår efter veckans bravader... speciellt efter gårdagen, då det var ett jäkla spring till att börja med, för att centralvakten inte kunde placera mig på rätt avdelning från första början, så jag avverkade tre paviljonger på 40 minuter. När jag sedan var på sista paviljongen fick jag ett telesamtal från centralvakten att jag skulle byta nycklar igen... men då fick jag också definitivt besked att jag skulle vara på den avdelningen för resten av dagen. Fick jag ju chansen att prata lite med min nya "pojkvän" också då.. *asg* Stackarn... han var riktigt upprörd över att jag inte tror på det han säger. För han menade minsann allt han sa till mig. Ahja.. jag har sagt det förut och jag säger det igen... han är ändå rätt rolig.

Sov ut idag för en gångs skull. Kändes som att min kropp behövde det. Men trots detta vaknade jag ändå vid kvart över sex och kollade på vad klockan var för något. Gick upp runt nio och var helt utvilad förutom lite träningsvärk då naturligtvis. Hade fått reda på via Johan att hans mamma skulle komma och hämta oss klockan tolv för att vi skulle åka ut på picknick. Jag klädde mig som sig bör till en picknick.. med praktiska kläder. När hon hämtat upp oss och vi parkerat bilen där vi ska vara, står det en traktor med släp som ska ta oss dit vi egentligen ska. Där kom ju första problemet då... hur fan ska en person som är vig som ett kylskåp och baktung som något annat kunna ta sig upp på det där släpet?? Det löstes dock tillslut och jag kom upp. När vi sedan skumpat fram på den gropiga och leriga grusvägen ett tag, stannade vi vid en sjö, och där skulle vi gå genom skog och mark ytterligare en bit. När vi kom fram till den platsen det skulle vara på, var det första jag såg en prälle och ett blivande brudpar. Så det blev en liten trevlig ceremoni vid sjön, mitt ute i ingenstans. Bruden ville kasta sin brudbukett, så jag fick dra mitt strå till stacken och stå och försöka ta emot den. Och gissa vad?? Jag fångade den.. trots den oerhört stora konkurrensen... *fniss* Så enligt sägen är jag nästa person att gifta mig då.. bland de som var där, och det kan jag nog mycket väl tänka mig att det blir så, eftersom att i princip alla andra damer där redan var gifta, eller var typ högst 10 år...
Sedan blev det lite picknick på en klippa där, och trots alla irriterande flugor var det riktigt trevligt. Lite regn i brudkronan blev det också, så det ska tydligen bli ett lyckligt liv de får tillsammans.

Känns som att jag fått lite färg i ansiktet idag dessutom... är helt varm runt kinderna... skulle inte förvåna mig om jag är helt knallröd också dessutom.. menmen.. vad gör det? Jag fångade brudbuketten... de enda blommorna jag fått det här året...

Lite om helgen

Shit vad jag har ont i magen... har nog ätit något olämpligt... Men man måste ju fira lite ibland.. men det var verkligen inte värt det känner jag nu.. =/ Ska försöka laga i ordning lite mat här om en stund... det kanske blir bättre då. Jag kan ju alltid hoppas det i alla fall.

Är ledig nu idag och i morgon. Det är rätt skönt efter fyra långa dagar. Helgen gick riktigt snabbt i alla fall. Fick vara på den låsta avdelningen. På lördagen var det lite dramatiskt med en intagen som har klaustrofobi... som inte ska vara på Hällby över huvud taget på grund av sitt brott... Men efter att han åkt iväg till sjukan var det rätt lugnt resten av dagen.
Har haft ganska kul på den avdelningen ändå.. speciellt en intagen. Han höll låda både lördagen och söndagen, om att han tyckte så mycket om mig och blablabla.. och att jag hade en sån utstrålning som spred lugn omkring mig.  Jag däremot har vart riktigt elak och bara garvat åt honom. Men jag tror han tyckte det var kul ändå, för jag kan svara för mig och tar inte illa vid mig så lätt. Han påstod dessutom att han var riktigt blyg, samtidigt som hans två polare satt och asgarvade. Vem fan tror på det då? *hehehe* Nä.. men han är rolig... en del anser att han är falsk och manipulerande... och jag bara garvar åt honom och svarar tillbaka.. *s* Men det börjar bli lite roligare nu, eftersom att jag lärt känna de intagna lite bättre på olika avdelningar.

I morgon ska jag försöka få iväg arslet in till stan och klippa mig och hämta ut den sista tentan. Känns gött att ha klarat alla tentor. Nu är Japan inte längre en dröm, utan nu är det ett faktum. =D Måste boka biljetterna snart, så resan blir någorlunda billig. Nåja.. det ger sig.. det är ju några veckor kvar. :)

Kanske skulle laga lite mat nu, så jag får något i magen nu. :)